Categories
Notícies

Assemblea General 2024

Avui dia 23 de maig hem celebrat l’Assemblea General Ordinària de l’Associació Cornellà Empresarial convocada per la Junta de govern.

L’acte ha tingut lloc en el Centre d’Empreses de Cornellà de Llobregat.

ORDRE DEL DIA

  1. Lectura i aprovació de l’acte de la sessió anterior
  2. Informe del president i renovació de càrrecs
  3. Tancament i acceptació de comptes de l’exercici 2023
  4. Proposta i acceptació de pressupost 2024
  5. Pla i Projectes 2024
  6. Precs i preguntes

La Sra Tresorera Paqui Gutiérrez ha obert la sessió proposant l’aprovació de l’acta anterior, de l’exercici 2023.

A continuació el president Luis Martinez de San Vicente Oliveras ha donat la benvinguda i ha fet una breu presentació de la història de l’Associació i els objectius treballats durant els darrers 4 anys.

S’han presentat els comptes 2023 i pla econòmic 2024 per ser aprovats pels assistents en representació de les empreses associades.

S’ha informat que, en el compliment dels estatuts de l’entitat, aquest any hi ha canvi de Junta. Els interessats a participar en la pròxima Junta, que es renovarà al novembre, poden comunicar la seva candidatura. Pròximament, s’informarà a tots els socis de les condicions i els terminis previstos.

Finalment, les tres comissions de l’Associació, UrbanismeSeguretat, Sostenibilitat-Energia i Comunicació- Dinamització han presentat la situació actual dels projectes en marxa, les reunions fetes amb l’Ajuntament relacionades amb els projectes, així com els plans futurs d’actuació.

CONFERÈNCIA

Victor Bellón, Projec Manager en BPB Integral i expert en energies renovables ens ha parlat de “Com pot una comunitat energètica enfortir el teixit empresarial. Últimes tendències.


Galeria d’imatges

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *