Èxit de la I Trobada d’empresaris a Cornellà de Llobregat

grup empreses trobada empresarial cornellà de llobregat

La I trobada Empresarial de Cornellà de Llobregat es va celebrar ahir 27 de juny al Novotel Barcelona Cornellà i va ser tot un èxit.

Organitzada per l’Associació Cornellà Empresarial, la trobada va reunir a més de 20 empreses amb l’objectiu de col·laborar amb la iniciativa i fomentar el networking entre elles.

La participació dels assistents va ser molt destacada i les propostes recollides, en un exercici interactiu a través del mòbil molt dinàmic i participatiu, van ser nombroses i seran valorades per la comissió de Comunicació i Dinamització per a les properes edicions.

Volem destacar també l’espai. La sala cedida pel Novotel Barcelona Cornellà és preciosa i ens vam sentir com a casa. Molt agraïts al tracte rebut per la direcció del Novotel i de tot el personal.

Aquests tipus esdeveniments són una oportunitat fantàstica per connectar amb altres professionals, intercanviar idees i explorar possibles associacions empresarials.

No et perdis les properes convocatòries. Aquesta oportunitat t’ajuda a ampliar la teva xarxa de contactes i fer créixer el teu negoci.

Tots fem ciutat!