Tanquem un acord amb Cornellà Creació Fòrum

acte cornellà creació fòrum

Acord amb Cornellà Creació

L’Associació Cornellà Empresarial ha tancat un acord amb Cornellà Creació Fòrum per tal que els nostres socis puguin assistir als actes que l’entitat organitza a la nostra ciutat.

Aquesta aliança s’inclou dins d’una l’estratègia de buscar aliances amb altres entitats empresarials de la ciutat amb l’objectiu d’oferir serveis atractius pels nostres socis.

L’acord permet a l’Associació Cornellà Empresarial disposar d’una taula per 10 convidats en cada un dels actes que s’organitzaran durant el 2024.

Podeu consultar l’agenda amb els actes previstos i tota la informació aquí.

Les properes cites seran: el 26 d’abril, amb Roberto Menéndez, CEO Digital del Grup ADD/Vive Futura. El 17 de maig, amb la ciutat la filòsofa i humanista digital, Liliana Acosta, i el cap d’Economia del Periódico de Catalunya, Agustí Sala. El 13 de setembre es reprendrà el programa amb un altre face to face entre el director del Fòrum d’Humanisme Tecnològic d’Esade, José María Lassalle, i el rector de la Universitat de Barcelona, Joan Guàrdia Olmos. L’11 d’octubre, hi participarà el motivador de professionals i d’equips Alfonso Alcántara i, el 29 de novembre, es tancarà la programació d’enguany amb la vicepresidenta d’Ellis Europa i directora general i científica d’Ellis Alacant, Nuria Oliver.

Com reservar?

Si esteu interessats en assistir a un dels actes programats, heu d’escriure un email a info@cornellaempresarial.com per reservar.

Les reserves es gestionaran per ordre d’arribada de sol·licitud i només per socis de l’Associació.

Saber més sobre Cornellà Creació Fòrum

La plataforma de debat empresarial Cornellà Creació Fòrum és un projecte que té com a objectiu crear sinergies entre el món empresarial i econòmic convertint-se en un lloc de trobada i suport.

Representants de les empreses més importants en l’economia catalana assisteixen a les ponències de gran nivell que organitzen atrets per la qualitat dels oradors que participen com a conferenciants.