l’Associació

Construint l’Associació

El projecte de crear una associació dels polígons industrials de Cornellà va començar l’any 2019, de la mà de l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) i de la Unió de Polígons Industrials de Catalunya (UPIC). Un any més tard, el 18 de novembre del 2020, deu empreses vam constituir l’Associació Cornellà Empresarial.

vista aerea de Cornellà de Llobragat

Des de l’associació volem apropar-nos a la ciutat, porqué el conjunt del teixit productiu dels polígons de Cornellà també forma part de la vida activa de la nostra localitat.

Aquest sentiment de pertència a nosaltres ens manifestem a través de la nostra imatge corporativa.

Hem escollit un logotip, on tots ens podrem sentir identificats, donat el que conté els elements més representatius del municipi, per què Cornellà Empresarial som una associació oberta i inclusiva.

El logotip

El logotip dibuixa el skyline de la Torre de la Miranda, amb el Cinema Titán, el Castell de Cornellà i la papallona de la Plaça de Josep Tarradellas. Aquests són símbols representatius del municipi que hem utilitzat perquè ens sentim part d’aquesta comunitat.

Els colors

Amb el color gris busquem canalitzar l’ordre, l’equilibri, la responsabilitat i la constància que ens guia per tirar endavant aquest projecte. L’aportació del verd fa que ens tornem amb optimisme, volem créixer com a entitat i ens apropem a la naturalesa. I amb el vermell volem transmetre aquesta energia, força, passió i positivitat que ens movem cap a delante.

La tipografia

La tipografia és moderna, segura, minimalista i neutral.

grup empresaris cornellà de llobregat

Una xarxa empresarial

Som un projecte incipient que està començant amb molta força. Tot va començar fa 2 anys quan un grup d’empresaris i empresàries de Cornellà de Llobregat vam decidir agrupar-nos per presentar i defensar propostes de millora dels nostres polígons davant les administracions. Aquesta xarxa inicial està creixen i també les propostes que volem tirar endavant.