Categories
Notícies

III Aniversari Associació Cornellà Empresarial

El passat dijous 16 de novembre de 2023 vam celebrar el III Aniversari de l’Associació Cornellà Empresarial a l’Auditori de Cornellà de Llobregat.

Un èxit de tots!

L’acte va començar amb els parlaments del nostre president, el Sr. Luis Martinez de San Vicente, la Sra. Sílvia Solanellas, Directora de Unió de Polígons Industrials de Catalunya UPIC i la Sra. Anna Hernández, Directora de l’Agència de Desenvolupament Social i Econòmic AMB. Tots tres van destacar la importància de continuar fent camí com Associació i treballar per una ciutat més humana, sostenible i segura. Per aconseguir-ho, van demanar als líders de les empreses continuar treballant amb una visió participativa dels reptes comuns.

A continuació, el consultor, conferenciant i autor, expert en lideratge amb enfocament humà, Josep Maria Gascón ens va seduir amb la seva xarrada “Construeix el futur: lidera amb el cor”.

Va deixar diversos missatges molts clars per als líders d’avui:

– Construeix relacions més àmplies, més diverses, més transversals
– No pots tenir resposta a tot
– Fomenta els comportaments que vols veure de forma repetida
– Connecta amb el teu “Per què”

També vam poder gaudir d’una espectacular taula rodona moderada per la Sònia Bartrés, Responsable de Projectes de la Unió de Polígons Industrials de Catalunya UPIC, amb el títol  “Com planificar la seguretat als polígons industrials”. La taula hi van participar els responsables de la seguretat a la ciutat, Sr. Rubén García, Inspector de la policia local de Cornellà de Llobregat i el Sr. Salvador Romero, Sotsinspector de la comissaria dels Mossos d’Esquadra de Cornellà de Llobregat. Per part de les administracions, hi va ser present el Sr. Pere Soler, Cap d’Empresa i Mercat de Treball de l’Agència de Desenvolupament Social i Econòmic de l’AMB.

La Sra. Montse Ambrós, Gerent de l’Associació del Polígon Bufalvent de Manresa, ens va explicar en tot detall com han solucionat ells el greu problema de seguretat al seu polígon. La seva experiència, i els seus consells, van ser de gran vàlua. Estem molt agraïts de la seva visita i intervenció.

Un any més, la cloenda va anar a càrrec de l’alcalde Sr. Antonio Balmón, que va fer un discurs molt proper i realista, animant a l’Associació a continuar treballant plegats pel bé comú de tots els ciutadans i empreses de Cornellà de Llobregat.

En nom de l’Associació volem agrair la vostra assistència a l’acte. A poc a poc estem creixent i continuem treballant amb fermesa pels objectius que ens vam marcar fa tres anys. Ara més que mai us necessitem a tots i totes.

Moltes gràcies pel vostre suport!

La Junta

————————–

Galeria d’imatges


Voleu formar part de l’Associació Cornellà Empresarial?
Podeu contactar a info@cornellaempresarial.com o trucar al +34 934 457 555 (Alonso)


Amb el suport:

Col·labora:

logo UPIC