Categories
Notícies

L’Associació present en l’acte de Cornellà Creació amb Manuela Carmena i John CarlinFace to face entre Manuela Carmena, Exalcaldessa de Madrid, i John Carlin, Periodista i escriptor

El passat divendres 9 de febrer de 2024 va tenir lloc a l’Auditori un acte organitzat per Cornellà Creació Fòrum on socis de la nostra associació van poder assistir-hi en el marc de l’acord que l’Associació Cornellà Empresarial ha tancat amb Cornellà Creació.

L’acte ens va submergir en els nous reptes de la vida social i econòmica en el nostre entorn, explorant els misteris i desafiaments de la intel·ligència artificial.

Els dos prestigiosos convidats van parlar de política, democràcia, economia, de les grans corporacions tecnològiques que dominem el món i d’altres temes d’actualitat en una sala plena de gom a gom.

L’acte va estar presentat per Antonio Cañete, president de PIMEC.

Galeria d’imatges:

La trobada ha permès reflexionar sobre temes relacionats amb la seguretat personal i la IA, la inclusió d’aquesta en la vida política i en la democràcia, i les conseqüències dels avanços tecnològics en la societat actual.

Cornellà Creació programa sis conferències sobre intel·ligència artificial versus humanisme durant aquest 2024.


Acord amb Cornellà Creació

L’Associació Cornellà Empresarial ha tancat un acord amb Cornellà Creació per tal que els nostres socis puguin assistir als actes que l’entitat organitza a la nostra ciutat.

Aquest acord permet disposar d’una taula per 10 convidats en cada un dels actes que s’organitzaran durant el 2024.

Podeu consultar l’agenda amb els actes previstos aquí.

Si esteu interessats (només socis de l’Associació) assistir a un dels actes programats, heu d’escriure un email a info@cornellaempresarial.com per reservar.

Saber més sobre Cornellà Creació Fòrum

La plataforma de debat empresarial Cornellà Creació Fòrum és un projecte que té com a objectiu crear sinergies entre el món empresarial i econòmic convertint-se en un lloc de trobada i suport.

Representants de les empreses més importants en l’economia catalana assisteixen a les ponències de gran nivell que organitzen atrets per la qualitat dels oradors que participen com a conferenciants.