L'Associació

¿qui som?

Construint l’Associació

El projecte de crear una associació dels polígons industrials de Cornellà de Llobregat va començar l’any 2019, de la mà de l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) i de la Unió de Polígons Industrials de Catalunya (UPIC). Un any més tard, el 18 de novembre del 2020, deu empreses vam constituir l’Associació Cornellà Empresarial.

Actualment l’Associació té més de 40 empreses associades.

Des de l’associació volem apropar-nos a la ciutat, porqué el conjunt del teixit productiu dels polígons de Cornellà també forma part de la vida activa de la nostra localitat.

Aquest sentiment de pertència a nosaltres ens manifestem a través de la nostra imatge corporativa.

Hem escollit un logotip, on tots ens podrem sentir identificats, donat el que conté els elements més representatius del municipi, per què Cornellà Empresarial som una associació oberta i inclusiva.

Missió

Defensar els interessos de les empreses dels polígons de Cornellà davant de les administracions públiques i afavorir la convivència entre les empreses i la ciutadania, perquè tots fem ciutat.

Objectius

Canalitzar la necessitat ol‟interès del col·lectiu empresarial amb l‟Ajuntament i la resta d‟administracions públiques, amb l‟objectiu d‟establir convenis de col·laboració per impulsar projectes amb recursos econòmics provinents d‟ajuts públics, subvencions o altres vehicles de finançament públic – privat.

Aconseguir millorar els nostres polígons, establint aquests convenis de col·laboració.

Impulsar actuacions d’agregació de la demanda en determinats serveis i subministraments per aconseguir estalvis per a les empreses associades.

Visió

Per la representativitat que té el municipi de Cornellà a la comarca del Baix Llobregat, i per la força del teixit empresarial, ens volem convertir en referents dins del conjunt d’associacions empresarials de Catalunya.

Valors

1. Cooperació i col·laboració.
2. Transparència.
3. Sostenibilitat.
4. Responsabilitat social.

El logotip

El logotip dibuixa el skyline de la Torre de la Miranda, amb el Cinema Titán, el Castell de Cornellà i la papallona de la Plaça de Josep Tarradellas. Aquests són símbols representatius del municipi que hem utilitzat perquè ens sentim part d’aquesta comunitat.

Els colors

Amb el color gris busquem canalitzar l’ordre, l’equilibri, la responsabilitat i la constància que ens guia per tirar endavant aquest projecte. L’aportació del verd fa que ens tornem amb optimisme, volem créixer com a entitat i ens apropem a la naturalesa. I amb el vermell volem transmetre aquesta energia, força, passió i positivitat que ens movem cap a delante.

La tipografia

La tipografia és moderna, segura, minimalista i neutral.

uneix-te a nosaltres

Una xarxa empresarial

Som un projecte incipient que està començant amb molta força. Tot va començar el 2019 quan un grup d’empresaris i empresàries de Cornellà de Llobregat vam decidir agrupar-nos per presentar i defensar propostes de millora dels nostres polígons davant les administracions. Aquesta xarxa inicial està creixen i també les propostes que volem tirar endavant.

Entitats que donen suport a la labor de L'Associació Cornellà Empresarial

Assemblea general 2024