Els Polígons

Els Polígons

Situada estratègicament al cor d’una de les zones industrials més pròsperes de Catalunya, aquesta xarxa de polígons no només ofereix infraestructures modernes i serveis adaptats a les necessitats de les empreses, sinó que també serveix com a motor econòmic clau, impulsant el creixement i la innovació a diversos sectors industrials. Ara, endinsem-nos a l’apassionant món dels polígons de Cornella de Llobregat i descobrim què els fa tan especials.

Polígon Industrial Almeda

El Polígon Industrial Almeda es troba en el municipi de Cornellà de Llobregat. Està situat al nord del centre urbà de Cornellà, prop de l’autopista B-20 (Ronda de Dalt) i la carretera C-31, la qual cosa facilita el seu accés des de diferents punts de la regió metropolitana de Barcelona. Quant a transport públic, el Polígon Almeda és accessible mitjançant diverses línies d’autobús i l’estació de tren d’Almeda, que forma part de la xarxa de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC).

Aquesta ubicació ho converteix en un important centre logístic i comercial en la zona del Baix Llobregat.


Polígon Industrial Almeda 66,50 Ha

Polígon Industrial Millars el Quitllet

El Polígon industrial Millars el Quitllet es troba situat a Cornellà de Llobregat. Aquest polígon destaca per la seva estratègica ubicació i les seves infraestructures ben desenvolupades. Altres avantatges són l’accessibilitat, la ubicació estratègica amb excel·lents connexions viàries i de transport públic, la diversitat empresarial instal·lada i les infraestructures modernes existents per les empreses.

Aquest polígon industrial és un punt clau per a l’establiment d’empreses gràcies a la seva ubicació, infraestructures de qualitat i serveis complets, creant un entorn favorable per al desenvolupament empresarial.


Polígon industrial Millars el Quitllet 24,50 Ha

Polígon Industrial Famades Est

El Polígon Industrial Famades Est situat a la ciutat de Cornellà de Llobregat, és un dels principals polígons industrials de la zona metropolitana de Barcelona. Aquest polígon es caracteritza per la seva bona ubicació, les seves infraestructures modernes i una àmplia gamma de serveis que atrauen diverses empreses de diferents sectors.

Aquest polígon industrial és una opció atractiva per a empreses que busquen establir-se en una ubicació ben comunicada, amb infraestructures de qualitat i una àmplia gamma de serveis de suport.


Polígon Industrial Famades Est 10 Ha

Polígon Industrial Famades

El Polígon Industrial Famades, situat a la ciutat de Cornellà de Llobregat, és un dels principals polígons industrials de la zona metropolitana de Barcelona. Aquest polígon es caracteritza per la seva bona ubicació, les seves infraestructures modernes i una àmplia gamma de serveis que atrauen diverses empreses de diferents sectors. Accés directe a vies importants com la B-23, la A-2 i la AP-2, oferint connexions ràpides a Barcelona i altres àrees metropolitanes. Diverses línies d’autobús connecten el polígon amb Cornellà de Llobregat, L’Hospitalet de Llobregat i altres localitats. També és accessible per mitjà de metro i ferrocarril.

El Polígon Industrial Famades és una elecció destacada per a empreses que busquen un entorn ben comunicat, amb infraestructures de qualitat i una oferta completa de serveis per al desenvolupament de les seves activitats.


Polígon Industrial Famades 54, Ha

Polígon Industrial Siemens

El Polígon Industrial Siemens-Carretera d’Esplugues és una important àrea industrial situada a Cornellà de Llobregat. Aquest polígon destaca per la presència de l’empresa Siemens i la seva ubicació estratègica a prop de la carretera d’Esplugues, que proporciona excel·lents connexions amb l’àrea metropolitana de Barcelona. Accés directe a la B-23, la A-2 i la C-32, que permeten una ràpida connexió amb l’àrea metropolitana de Barcelona i altres regions. Transport Públic amb una àmplia disponibilitat de línies d’autobús, tramvia (Trambaix) i proximitat a estacions de metro (Línia 5) i rodalies (Renfe), facilitant l’accés al polígon per part dels treballadors i visitants.

El Polígon Industrial Siemens-Carretera d’Esplugues és una opció atractiva per a empreses que busquen establir-se en una ubicació ben comunicada, amb infraestructures modernes i una oferta completa de serveis per al desenvolupament de les seves activitats.


Polígon Industrial Siemens 10 Ha

uneix-te a nosaltres

Vols formar part de la nostra associació?