Carta del President

Hola Socis i Sòcies,

En aquesta carta de presentació, com a president de l’ASSOCIACIÓ CORNELLÀ EMPRESARIAL, vull saludar tots els socis actuals i donar la benvinguda als futurs.

Val la pena destacar i reflexionar on ens trobem. Ens adonem que és un privilegi i per estar molt orgullosos poder desenvolupar la nostra feina en aquesta ciutat, Cornellà de Llobregat. Però en volem més.

Disposem pràcticament de tots els serveis que un empresari pot desitjar. Ja sé que tot no és perfecte i sempre millorable…. per aquest motiu tenim la nostra ASSOCIACIÓ CORNELLA EMPRESARIAL, per anar treballant dia a dia en els nostres objectius, i millorar els serveis i equipaments dels nostres polígons. Els polígons de Cornellà de Llobregat.

Penso que tenim un futur il·lusionant per davant en què, entre tots, podem assolir les metes que ens proposem.

Vull agrair als associats el treball realitzat en aquest curt període de l’ASSOCIACIÓ CORNELLÀ EMPRESARIAL (anem a buscar el tercer any) i animar els futurs socis a integrar-se i poder formar un grup important, innovador i necessari a la nostra ASSOCIACIÓ CORNELLÀ EMPRESARIAL.

Salutacions,

Luis Martinez de San Vicente Oliveras President

Luis Martinez, president Cornellà Empresarial

uneix-te a nosaltres

Una xarxa empresarial

Som un projecte incipient però sòlid que està començant amb molta força. Tot s’inicia l’any 2019 quan un grup d’empresaris i empresàries de Cornellà de Llobregat vam decidir agrupar-nos per presentar i defensar propostes de millora dels nostres polígons davant les administracions. Aquesta xarxa inicial està creixen i també les propostes que volem tirar endavant.

Luis Martinez, president Cornellà Empresarial